EnglishRyska

Estetisk tandvård och komponeer-fasader

Estetisk tandvårdMed estetisk tandvård hos oss får du det leende du alltid önskat dig – utan att riskera skador på dina tänder.

Vi har lång erfarenhet av estetisk tandvård och erbjuder det senaste inom detta, exempelvis porslinskronor, skalfasader, porslinsbroar och tandblekning. Tillsammans diskuterar vi dina önskemål om slutresultatet och vad som passar just dig.

Idag är det många som vill åtgärda missfärgningar, spruckna eller avslagna tänder, fyllningar, sneda tänder, stora mellanrum mellan tänderna och dylikt. Att kunna le med självförtroende är viktigt och vi är medvetna om hur mycket god tandestetik betyder för våra patienter. Därför är omsorg om dig A och O och vi tar oss alltid den tid som behövs för att uppnå maximalt resultat.

Målet med vår estetiska tandvård (eller kosmetisk tandvård som det också kallas) är du ska få ett leende att vara stolt över och en behandling du är nöjd med. Givetvis ger vi dig också råd om hur du bäst sköter om dina tänder för att bevara ditt leende och hur du behåller en god munhälsa efter att vi utfört behandlingen inom estetisk tandvård.

Komponeer-fasader

En estetisk kvalitetsrestaurering för ett tilltalande leende under ett enda besök.

bild kopia

Componeer direkt är prefabricerade polymeriserade emaljskal för framtänder. De framställs med modern laserteknologi och av nanohybrid-komposit med hög fillerhalt. Den extremt tunna skallfasaden har en tjocklek från 0,3 mm, är individuellt patientanpassad och ger tanden naturlig lyster!

Prisvärt alternativ!

Välkommen!

—————————————————————————————————————-

Våra övriga behandlingar

Allmäntandvård Snarkskenor
Tandblekning Komplicerade rotfyllningar
Implantatbehandling Laser och akupunktur
Tandhygienist Protetiska ersättningar (fasta och lösa)
Bettskenor
Tandhälsa Therese Ticander AB | Tumba torg 101 | 147 30 Tumba | 08-530 399 10